织梦CMS - 轻松建站从此开始!

中国在职研究生教育门户

广告位API接口通信错误,查看德得广告获取帮助
中国传媒大学媒体经营管理在职研究生课程班

2014年考研英语一真题完整版答案解析(四)

2014-02-25 10:46作者:天正教育来源:天正教育 浏览:
摘要

to take good ca You should writ 第二段: 写作内 but the courage 【句型分析】本 【句型分析】本 【句型分析】本 【句型分析】本 [G] Ground surv ul information.

tion system never happened. The principle of British welfare is no longer that you can insure yourself against the risk of unemployment and receive unconditional payments if the disaster happens. Even the very phrase “jobseeker’s allowance” — invented in 1996 — is about redefining the unemployed as a “jobseeker” who had no mandatory right to a benefit he or she has earned through making national insurance contributions. Instead, the claimant receives a time-limited “allowance,” conditional on actively seeking a job; no entitlement and no insurance, at £71.70 a week, one of the least generous in the EU.
  21. George Osborne’s scheme was intended to
  [A]provide the unemployed with easier access to benefits.
  [B]encourage jobseekers’ active engagement in job seeking.
  [C]motivate the unemployed to report voluntarily.
  [D]guarantee jobseekers’ legitimate right to benefits.
  22. The phrase, “to sign on” (Line 3, Para. 2) most probably means
  [A]to check on the availability of jobs at the jobcentre.
  [B]to accept the government’s restrictions on the allowance.
  [C]to register for an allowance from the government.
  [D]to attend a governmental job-training program.
  23. What prompted the chancellor to develop his scheme?
  [A]A desire to secure a better life for all.

推荐院校:中国科学院管理学院 北京大学MBA

[责任编辑:天正教育]
上一篇:人力资源管理
下一篇:同等学力申硕
首都经济贸易大学在职研究生班招生清华大学工业工程硕士在职研究生
更多 报考指南 文章推荐:
热门简章推荐:
中国传媒大学在职研究生课程班
四川大学项目管理软件工程硕士
无法在这个位置找到: foot.htm